Renovera lägenheten


Snart drar vi igång renoveringen av vår lägenhet och jag är väldigt taggad. KOmmer att köpa marmorskivor från stockholm, visste inte att de sålde sånt här. Det är skönt att det säljs här så att vi inte behöver beställa från något ställe långt borta utan att det är nära och lokalt. Vi kommer att sätta in en marmorskiva i badrummet och jag tror att det kommer att bli riktigt snyggt. Vet inte riktigt om jag vill ha marmor i köket också eller så. Jag tycker verkligen att marmor är riktigt snyggt och jag vill väldigt gärna ha det i köket. Men så tänker jag att det kanske kan bli för mycket att det goda. Men å andra sidan, kan man ha för mycket marmor? Annars kan det vara snyggt med en träbänk och sedan marmor detaljer som en skärbräda i marmor, brickor och liknande. Kanske ett par krukor i marmor med olika kaktusar, andra fetbladiga växer och sedan kanske krukor i metall där man kan ha basilika, oregano och lite mynta. Man kan faktiskt göra eget te av mynta och det är riktigt gott. Man låter myntan ligga i vattnet en väldigt lång stund sedan värmer man vattnet igen och har i ett par skivor citron på det. Hur som så ser jag fram emot att renovera lägenheten och jag tror att vi kommer att trivas riktigt bra i vår nya lägenhet. Den är betydligt större än den andra och vi båda kommer att ha egna kontor, vilket kommer underlätta när vi jobbar hemifrån. Ibland behöver man sitt eget ställe där man kan andas lite, jobba ifred eller bara sitta och läsa en bok. Utan att störa varandra. Ibland kan det vara skönt med sådant och man kan ibland även behöva det också ibland.